Zhuzhou Xinshuo Advanced Materials Co., Ltd.

Me bazë në Kinë, bashkëpunim i hapur, shërbime në mbarë botën

service

Futjet rrotulluese

Llojet e zakonshme të veglave tradicionale të tornimit përfshijnë gogla, dalta të anuar, vegla ndarëse dhe vegla speciale. ... Veglat tornuese me futje karabit janë të disponueshme në një sërë madhësish për peshore të ndryshme dhe profile prerëse.

service

Futje mulliri

Frezuesit janë mjete prerëse që përdoren zakonisht në makinat e bluarjes ose qendrat e përpunimit për të kryer operacione bluarjeje.

service

Futjet e stërvitjes

Kokat e shpimit janë vegla prerëse që përdoren për të hequr materialin për të krijuar vrima, pothuajse gjithmonë me prerje rrethore.

kush jemi ne

50% e produkteve tona ofrojnë si projekt OEM për kompanitë prerëse të klasit botëror dhe 50% për të bërë si markë tonë. Produktet tona janë shitur në të gjithë botën, si p.sh. ruse, Turqi, Evropë, SHBA, Meksikë, Vietnam, Tajlandë, Indi, Malajzi, etj.

Rreth Nesh

Zhuzhou Xinshuo Advanced Materials Co., Ltd..- Partneri juaj kompetent për veglat e prerjes CNC  -MADE N KINAPËR NEZhuzhou Xinshuo Advanced Materials Co., Ltd.. ((E quajtur si SIEESO) është një kompani kineze që filloi veprimtarinë në vitin 2008 me vendndodhje në Provincën Hunan të qytetit Zhuzhou, ku është e famshme në botë për industr...

Ndërtimi

Fabrika jonë e re ndodhet në zonën e industrisë së teknologjisë së lartë Zhuzhou, në provincën Hunan. Me një sipërfaqe prej 11500 metrash katrorë.

Planifikimi i mirë

Duke u përpjekur vazhdimisht për rezultatet më të mira, Sieeso e kupton se ndryshimi dhe aftësia jonë për t'u përshtatur me të do të na bëjë një organizatë më dinamike dhe më të suksesshme.

mirëmbajtjen

Shërbime të mira pas shitjes dhe sistem mirëmbajtjeje.

Aftësia për R&D

Sieeso ruan një kulturë korporative që vlerëson origjinalitetin, shpikjen dhe kreativitetin. Ne i ushqejmë këto cilësi përmes hapjes, nderimit dhe respektit për shpirtin sipërmarrës.

I vlerësuar me çmime

Produktet tona të provuara jashtë raftit dhe zgjidhjet e integruara i qëndrojnë provës së kohës, duke punuar me implementimet ekzistuese të klientëve, në vend të personalizimit të tepërt

Cilësia

Ka kaluar Njësinë Ndërkombëtare të Çertifikimit të Sistemit të Cilësisë ISO9000

CILËSI TË MIRËTË PRANONI ÇDO INSPEKTIM TË PALËS SË TRETË

300

Projekti ka përfunduar

100

Trofeu i arritur

801

punëtorët ekspert

Counter

LAJMET E FUNDIT