Zhuzhou Xinshuo Advanced Materials Co., Ltd.

Со седиште во Кина, отворена соработка, услуги низ целиот свет

service

Вртење влошки

Вообичаени типови на традиционални алатки за вртење вклучуваат шипки, закосени длета, алат за разделба и специјални алатки. ... Алатите за вртење со карбид се достапни во различни големини за различни ваги и профили за сечење.

service

Влошки за глодање

Фрезите се алатки за сечење кои вообичаено се користат во машините за мелење или машинските центри за извршување на операциите на мелење.

service

Влошки за вежбање

Дупчалките се алатки за сечење кои се користат за отстранување на материјал за создавање дупки, речиси секогаш со кружен пресек.

кои сме ние?

50% од нашите производи обезбедуваат како OEM проект за компании за сечење од светска класа и 50% како наш сопствен бренд. Нашите производи се продаваат на целиот свет, како што се руски, Турција, Европа, САД, Мексико, Виетнам, Тајланд, Индија, Малезија и така натаму.

За нас

Zhuzhou Xinshuo Advanced Materials Co., Ltd.- Вашиот компетентен партнер за CNC алатки за сечење  -НАПРАВЕНО ВО КИНАЗА НАСZhuzhou Xinshuo Advanced Materials Co., Ltd.. ((брендирана како SIEESO) е кинеска компанија која започна со работа во 2008 година лоцирана во провинцијата Жужу Сити Хунан каде што е позната во светот по својата индус...

Градба

Нашата нова фабрика се наоѓа во зоната за висока технологија во Жужоу, во провинцијата Хунан. На површина од 11500 метри квадратни.

Добро планирање

Во постојаниот стремеж за најдобри резултати, Sieeso разбира дека промената и нашата способност да се прилагодиме на нив ќе не направат подинамична и поуспешна организација.

одржување

Добри услуги по продажба и систем за одржување.

Способност за истражување и развој

Sieeso одржува корпоративна култура која ја цени оригиналноста, инвентивноста и креативноста. Овие квалитети ги негуваме преку отвореност, почит и почитување на претприемачкиот дух.

Наградуван

Нашите докажани производи и интегрирани решенија го издржуваат тестот на времето, работејќи со постоечките имплементации на клиентите, наместо прекумерно приспособување

Квалитет

Има положено единица за сертификација на меѓународниот систем за квалитет ISO9000

ДОБАР КВАЛИТЕТДА ПРИФАТИ СЕКОЈА ИНСПЕКЦИЈА НА ТРЕТИ ЛИЦА

300

Проектот е завршен

100

Трофејот е постигнат

801

стручни работници

Counter

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ